Over mij

Mijn naam is Erica Weijer, ik woon met hond en twee katten in het mooie en karakteristieke brinkdorp Eext (Drenthe). Geboren in 1964 in Rilland-Bath, Zeeland, en op vierjarige leeftijd met ouders en zus verhuisd naar Enschede. Daar werd nog een zusje geboren. Met ons vijven en een poes vormden we een hecht gezin. Mijn ouders zijn helaas overleden, met mijn zussen heb ik een heel warme band.Nadat ik mijn VHBO diploma op zak had volgde ik een privé opleiding tot Directiesecretaresse. Het was een schot in de roos en een geweldig leuke tijd. Nadat ik mijn diploma had behaald vond ik al snel een baan en heb uiteindelijk ruim 30 jaar in diverse secretariële functies gewerkt, waarbij het gericht ondersteunen van een directeur of manager(s) de leukste banen waren.

Met twee creatieve ouders kon het niet uitblijven dat ik als vanzelf ook iets creatiefs ging doen. Op mijn dertiende volgde ik naast schooltijd een cursus aan de Modevakschool en sinds 2014 maak ik met veel plezier en met veel passie producten van koeienhuid en leer onder het label Eri W. Ik vind het magisch om onder mijn handen iets te zien ontstaan. Of dat nou een kledingstuk van stof is of een agenda van koeienhuid en leer. Het creatieve proces geeft me veel voldoening, energie en blijdschap. 

Hoe is het gesteld met jouw energie, voldoening en blijdschap? Je bent je onderneming begonnen vanuit passie en met een bepaalde visie maar bent soms overweldigd door alles wat erbij komt kijken? Ervaar je voldoende rust in de doorgaans hectische werkweken die het hebben van een eigen bedrijf met zich meebrengt? Ik help je op het gebied van office management in de breedste zin van het woord. Je hoeft namelijk niet alles zelf te doen. Ben je nieuwsgierig wat ik zoal voor jou kan betekenen, neem dan geheel vrijblijvend contact met me op via onderstaand formulier. Ik streef ernaar binnen 24 uur te reageren. Heb je haast, dan is bellen wellicht een betere optie: 0641808668. Tot gauw!

04E561F5-BF1A-42FC-B884-3F8BF1114A82